تفاوت دوربین مدار بسته تحت شبکه {IP} و دیجیتال {AHD}

دوربین

تفاوت دوربین مدار بسته تحت شبکه {IP} و دیجیتال {AHD}

انواع دوربین های مدار بسته به دو دسته دوربین های آنالوگ (AHD) و دیجیتال (IP) دسته بندی می شوند. دوربین مدار بسته دیجیتال، رایج ترین نوع دوربین ها هستند که برای نظارت و کنترل اماکن مختلف به کار می روند. در این مطلب قصد داریم تفاوت دوربین مداربسته AHD و IP را بیان کنیم.

نصب این دوربین ها برای بسیاری از اماکن اداری و تجاری اهمیت زیادی دارد و به همین دلیل انتخاب یک دوربین مناسب باید با دقت و حساسیت بیشتری صورت گیرد.معمولا برای سیستم نظارتی و امنیت خانه یا هر ملک شخصی، دو نوع سیستم رایج وجود دارد، دوربین مداربسته IP و دوربین مداربسته آدیجیتال. در حالی که هر دو دوربین اساساً برای یک هدف مورد استفاده قرار می گیرند،فقط در نحوه عملکرد آنها تفاوت هایی وجود دارد. که برای مصارف امنیتی در شرایط مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. و همچنین امروزه رایج ترین نوع دوربین های مورد استفاده در سیستم های نظارتی هستند.

مقایسه دوربین مداربسته IP و AHD برای انتخاب بهتر تکنولوژی جهت تامین امنیت مکان موردنظر بسیار حائز اهمیت خواهد بود.در مقایسه دوربین مدار بسته IP و AHD می توان اشاره کرد به این موضوع که کاربردهای سیستم های الکترونیکی امنیتی در طول سال ها به طور چشمگیری تغییر کرده است.

دوربین مدار بسته تحت شبکه {IP}:

دوربین مدار بسته IP یک دوربین فیلمبرداری دیجیتالی تحت شبکه است که فیلم های ویدئویی را در به صورت زنده از طریق شبکه کامپیوتری یا از طریق اینترنت ارسال می کند. از آنها اغلب برای سیستم های تحت شبکه استفاده می شود، بیشتر شبیه نسخه دیجیتالی دوربین های مداربسته آنالوگ با کیفیت تصویر بهتر و عملکردهای ضبط پیشرفته هستند. دوربین مدار بسته IP به سرعت در حال تبدیل شدن به یک استاندارد برای سیستم های نظارت تصویری هستند.

دوربین مداربسته IP یا “دوربین های مداربسته بستر اینترنت”، دوربین فیلمبرداری دیجیتالی هستند که برای سیستم نظارت تصویری استفاده می شود که داده ها را از طریق یک درگاه سریع شبکه یا اترنت ضبط و انتقال می دهد. تفاوت دوربین مدار بسته IP و AHD را بهتر درک کنید با کیفیت تصویر بهتر، وضوح بهتر هستند دوربین مداربسته IP تصویر را مستقیماً از داده‌های دیجیتالی تولید می‌کنند،آنها بیشتر شبیه نسخه دیجیتالی “دوربین های مداربسته آنالوگ” هستند اما با قابلیت پشتیبانی چند کاربره به این معنی که چندین کاربر می توانند از دوربین ها در چندین دستگاه استفاده کنند،با خرید دوربین مدار بسته آی پی همچنین قابلیت کنترلی پیشرفته و قابلیت افزودن دوربین های متعدد به شبکه بدون نیاز به سخت افزار قوی امکان پذیر می شود. در صورتی که کیفیت بالای تصویر را نیاز داشتید و یا نیاز به تشخیص چهره و یا پلاک خوانی داشتید از دوربین IP استفاده کنید. دوربین مداربسته آی پی این قابلیت را دارند که بتوانند با استفاده از کابل CAT همزمان برق مورد نیاز و اطلاعات را منقل کند این در صورتی است که دوربین مداربسته ای اچ دی این قابلیت را ندارند. اما در دوربین های مداربسته IP که نسبت به دوربین های AHD حرفه ای تر عمل می کنند و دارای قیمت و کیفیت بالاتری می باشند ، انتقال تصویر توسط پروتکل‌های شبکه انجام می گیرد.

دوربین مدار بسته دیجیتال {AHD}:

از امواج دیجیتالی برای ثبت، ضبط و انتقال تصاویر و داده ها استفاده می کند. انتقال بر مبنای امواج دیجیتال این نوع دوربین ها موجب شده است مورد توجه کاربران زیادی قرار گیرند.

کیفیت بالای تصاویر، حداقل سیم کشی برای نصب سیستم مدار بسته، امکان ارتباط با امنیت و کیفیت بالای ارسال تصاویر به صورت بی سیم، تنها بخشی از مزیت های دوربین مدار بسته دیجیتال هستند.

در کلیه مراحل نصب و راه اندازی دوربین مدار بسته دیجیتال از کدها و رمزهای مخصوص به دوربین استفاده می شود. بنابراین دسترسی به آن ها برای افراد متفرقه امکان پذیر نیست.

به طور کلی از تفاوت و مزیت های دوربین مدار بسته تحت شبکه {IP} و دیجیتال {AHD} میتوان گفت که:

1.دوربین مداربسته آی پی از نظر کیفیت تصویر محدودیتی ندارد یعنی دوربین مداربسته آی پی تا کیفیت تصویری 30 مگاپیکسل تولید شده است. اما در دوربین مداربسته ای اچ دی تا کیفیت 8 مگاپیکسل در بازار موجود است.

اما نکته قابل توجه این است که در پروژه های معمولی نیاز به دوربین هایی با کیفیت تصویری بیشتر از 4 مگاپیکسل نیاز نداریم

و مورد استفاده قرار نمی گیرد.

2.دوربین مداربسته آی پی این قابلیت را دارند که بتوانند با

استفاده از کابل CAT همزمان برق مورد نیاز و اطلاعات را منقل کند این در صورتی است

که دوربین مداربسته ای اچ دی این قابلیت را ندارند .

در پروژه های نظارت تصویری که فواصل دوربین ها از دستگاه نظارت تصویر زیاد باشد می توان با استفاده از رادیو اطلاعات و تصاویر را منتقل و ارسال نمود.

در دوربین مداربسته آی پی به صورت تک به تک دسترسی راحت تر و آسان تری نسبت به سیستم انتقال رادیویی دارند.

3.دوربین مداربسته آی پی دارای دستگاه های مستقل با پردازنده های خود و منابع شبکه هستند

که باعث می شود که بتوانند تجزیه و تحلیل های ویدیویی هوشمند را برای تشخیص تغییرات احتمالی تصاویر انجام دهند. اما در دوربین مداربسته ای اچ دی قادر به انجام این کار نیست.

تمامی مدل های دوربین مداربسته آی پی و ای اچ دی برای ثبت تصاویر به دستگاه ظبط تصاویر نیاز دارند،

دستگاه های DVR و NVR دو نوع از این دستگاه ها هستند که برای ظبط تصاویر به کار می روند.

{DVR مخصوص دوربین مداربسته آنالوگ یا ای اچ دی است، اما دستگاه NVR یک دستگاه ظبط دیجیتال است و برای دوربین های آی پی مورد استفاده قرار می گیرد این دستگاه ها می توانند

ارتباط شبکه ای را برای دریافت و ارسال تصاویر ایجاد کند.}

4.در دوربین مداربسته آی پی امکان هک سیستم وجود دارد اما این امکان و درصد آن بسیار کم است

که ما می توانیم با استفاده از آموزش جلوگیری از هک دوربین مداربسته درصد این اتفاق را نزدیک به صفر برسانیم.

دوربین مداربسته ای اچ دی به طور کلی پیچیدگی کمتری دارند و زیاد درگیر تکنولوژی روز نشده است.

5.به همین علت قیمت پایینی دارد ولی در عوض کیفیت پایین (رزولوشن پایین) را نیز دارا می باشد

اما دوربین مداربسته آی پی به خاطر داشتن تکنولوژی روز و کیفیت تصویری بهتر گران تر هستند.

البته شما باید نسبت به نیاز خود دوربین مداربسته را انتخاب نمایید،

که می توانید از مشاوره رایگان ایمن موج ثامن برای یک خرید مناسب استفاده کنید.

شما می توانید از طریق سایت dorbinarka.com@ و یا پیچ رسمی اینستاگرامی ما به نشانی @DORBIN_ARKA و  تماس با کارشناسان ما ضمن مشاوره رایگان با جدیدترین محصولات فروشگاه آرکا گستر اشنا شوید و نیاز خود را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برطرف نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.